2023-12-31
餐廳環境正常,但全程都有烏蠅常伴左右。餐牌無寫最少每人要叫一樣食物,落單後侍應先會「溫馨提示」你要叫返杯野飲,仲要本身我哋已經有加左唔少小食。有另一枱客都同我哋遇到同樣情況,理論完一輪淨係話會同公司反映。最後嗰枱走左 waiter們一邊執枱一邊謾罵客人做死cheap 精😀食物賣相都靚嘅 但之後發現雞肉是粉紅色的,食落去係凍嘅。之後有位好好態度的侍應話會岀過一份比我地。等左15分鐘,食哂啲小食都無岀餐,然後有個侍應行過見到份餐無人送,個廚師大大聲話「個客話唔夠熱」然後仲要啤住我地,先有人送餐上枱。份雞上到枱同我本身嗰份一摸一樣,見返我咬過唔熟嗰舊雞,仲要燶哂同唔係好熱🥲 所有都餐具好污糟,好似無洗咁,仲要有食物殘渣喺上面😫 枝飲管係啲竹造嘅環保飲管,飲左兩啖就裂左😉人均消費100蚊 唔expect會係咁嘅態度同咁嘅衛生情況,希望有所改善