2024-10-05 497 views
可能係開業初期,人手極度不足!有吉枱執好都唔會即刻俾你入!收咗啲杯就就咁放晒喺水吧枱,係成座山咁,大家最近去應該都好大機會見到。然後今日等左好耐,大概45分鐘,佢俾咗張冇景嘅枱我同我小朋友!!!真心等咁耐係想邊睇景邊食嘢,佢明明有其他枱,問佢佢都係話唔俾轉!係,我有啲骨氣係可以即刻走,但等咗咁耐,我唔食小朋友都要食!我講梗係冇戴帽果個疑似經理!佢態度唔係好差,但我覺得係佢安排入座嘅問題,而且最入面最好view果度有吉枱點解唔俾我地,真係諗返都嬲,black list左一定唔會再去呢間!排隊等等極度唔人性化,佢哋慢動作執枱好似唔想招呼人入去咁,想睇景嘅大家買定外賣坐海濱一樣可以!食物係正常嘅。真心係呢間management好差,前所未有咁差!!
2024-10-01
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)