大南街呢一帶有好多新開嘅酒吧同 餐廳 放工過嚟消遣 呢一間雜多元文化酒吧 感覺好特別 佢有魔術 手工啤 餐廳 貓貓元素...真係好特別 食物更加係 *餐廳級數* 好值得嚟試有多款手工啤酒週末仲有魔術表演添 今日放工過嚟坐下飲下嘢我覺得呢度環境好舒服 嘢食都甚 高級侍應好熟悉 介紹食物同埋啤酒我就揀咗啲女士啱飲嘅手工啤酒 💜 purple dream 青檸蝶豆花蜂蜜味酒 花味好濃 顏色吸引 甜甜地 地蜂蜜味 女士一定好鍾意🇳🇿3Ravens 係紐西蘭製造 有蜜桃 香草 奶油味 比較易入口 感覺特別 嘢食方面呢真係有驚喜呀 食咗佢個推介 #油封鴨腿配牛油果蓉 配上檸檬汁一啲都唔油膩仲好juicy添#蟹肉煙三文魚牛油果他他配沙律感覺健康好足料 食材高貴 同朋友share啱曬 #鮮牛油果蟹肉忌廉意粉好creamy 仲好足料好多蟹肉同牛油果 啱曬送酒同朋友分享 嗰度坐得好舒服 仲有好多啤酒任揀啱曬同埋朋友happy hour

purple dream

嘢食方面呢真係有驚喜呀 食咗佢個推介