2021-09-04
放工搵吓附近有啲咩食,就發現附近有間Cafe可以整一啲3D立體拉花咖啡覺得幾得意,再加上夜晚呢個時間好似都幾多人食,應該唔錯,咁就入咗嚟食啦。我哋叫咗bolongese lasagna同espresso ham carbonara。前者就係見到好多網上嘅人都話好食,後者就係聽職員介紹係佢哋餐廳自創嘅意粉,試咗好多好多次唔同嘅咖啡配搭先研製到出嚟嘅意粉,佢哋一再強調佢哋真係試過好多好多次,咁我哋就比佢哋嘅誠意打動一定要試吓啦。Lasagna真係好好食,食得出係自家製,唔係出面買返嚟就咁焗返熱俾啲客人嗰種,層茄醬亦都食得出係自己熬製,再加上一層薄薄嘅薯蓉,全部加埋一啖食落去好好味得黎又唔漏,極力推介一定要食,網友冇推介錯。Expresso carbonara 亦都好特別,因為加咗expresso嘅緣故,令啲意粉有回甘嘅味道,想像唔到嘅夾同好味,carbonara唔會好漏,真係要來試一試。食完好相信職員講話要試好多好多次先可以搵到個味道嘅平衡點出嚟,佩服👍飲品方面,亦都係我嚟呢間Cafe既主要目的,我哋叫咗杯viutv sound bear mocha,職員仲加送咗個大叔的愛俾我哋,好飲得來
飲品方面,亦都係我嚟呢間Cafe既主要目的,我哋叫咗杯viutv sound bear mocha,職員仲加送咗個大叔的愛俾我哋,好飲得來又好得意🤣 。另外仲叫咗杯熱情果野莓桔梗茶,我自己都好鍾意,味道真實酸酸地好開胃,亦都值得推介!
整體而言,我對餐廳嘅服務,嘢食嘅味道同埋價錢都好滿意,會再次光臨,支持香港小店😉
View previous comments ()