2022-09-10 191 views
🌯 #金鐘 #湕承台式便當今日去金鐘做嘢 lunch叫咗呢間大受附近打工仔歡迎嘅湕承台式便當外賣嚟田食🥰 佢哋好方便,喺Whatsapp 揀定嘢食落單,lunch time就唔洗排隊唔洗等,去到拎完嘢就走😆🐮 和風醬油牛肉湯燉讚岐烏冬我揀咗12點取餐但遲咗半個鐘去到,店員超細心幫我換咗熱湯🥹 牛肉湯好香濃又唔係味精味,好食😋 牛肉好多好香,仲有紫菜香添💓🐷 台灣醬煮薄豚肉滷蛋肉燥飯豐富嘅肉燥飯🤩!雖然肉燥唔係好多,但仲有滷蛋、豚肉、青瓜、豆卜等等,大滿足😚🥤 冰檸檬蜂蜜🍵 冷袍阿里山烏龍我同同事一人叫咗一個餐,可以揀配飲品或者小食,我哋已經夠食就揀飲品😚 台式凍檸蜜好fresh又甜蜜潤喉☺️ 冷泡茶夠香又醒神🥳
🌯 #金鐘 #湕承台式便當

🐮 和風醬油牛肉湯燉讚岐烏冬