2024-01-18 289 views
今次叫咗幾樣嘢嚟試下🍕,首先係宮保意大利粉 - 一試就愛上咗個惹味辣勁!啲花生咬落去脆卜卜,四川辣椒帶嚟嗰陣惊心動魄嘅後勁,真係夠晒kick!再轉戰埋意大利辣肉腸pizza🍕,薄批焗出嚟嘅芝士香味撲鼻,嗰啲辣肉腸真係配搭得嚟,咬落去好夾硬添!而且pizza香脆得嚟唔會太油膩,札實係我心水揀!旁邊嘅凍檸檬茶☕真係救星,解渴之餘又可以refill,咁辣口嘅食物之後,一杯涼快嘅檸檬茶真係perfect match!試完今次嘅菜式,啲味道真係夠晒正宗,地道又唔會太做作,帶咗一陣濃濃嘅港式街頭風味喺舌尖上翩翩起舞。一班朋友齊齊食得咁開心,下次我一定會再嚟,重溫嗰份天然嘅味道同美好嘅回憶👍!