2024-09-05
今日去咗旺角兆萬中心13樓嘅平昌食韓式燒肉放題,揀咗最抵食嘅大君御膳,$228一位任食兩小時!呢款係最平嘅餐,但食物種類都有五十幾款,任君選擇,海鮮、豬牛雞、蔬菜、湯飯樣樣齊!仲有前菜 - 韓式泡菜、芽菜無限添加,真係抵食到爆!飲品方面,多款韓式飲品、啤酒、雪條任飲任食,而韓國燒酒就要加錢。我揀左十幾款食物,個人最鍾意食牛肉,牛扒同牛肋肉骨真心好味,牛味濃郁肉質嫩滑,正到爆!仲再追加咗一次!豬五花腩脂肪分布均勻,配上生菜、泡菜及韓式辣醬食,風味更佳!上菜速度好快,叫完就即刻上,全枱都係食物,真係食到停唔到口!另外,燒洋蔥好好食,吸咗牛肉汁,香口爽脆,又健康,推介!仲有五六款韓式雪條任食,士多啤梨味最好食!每款都試咗,食咗五條雪條😂全程都食到飽,店內職員比較忙碌,但都不忘幫我地換烤板,值得一讚!飯點時店內坐滿人,食物種類多,餐廳裝修靚,座位舒服,好適合一班人聚餐!**平昌 - (旺角)**📍旺角西洋菜街1號兆萬中心13樓
另外,燒洋蔥好好食,吸咗牛肉汁,香口爽脆,又健康,推介!
**平昌 - (旺角)**
📍旺角西洋菜街1號兆萬中心13樓