2024-11-23 1686 views
🍣 殿大喜屋 - 旺角MOKO廣場 🍣🥳 剛剛過去嘅週年紀念日,我哋選擇咗去殿大喜屋慶祝。呢間餐廳嘅裝修非常華麗,樓底超高,氣派十足,感覺就似置身於一個高級餐廳度。🌟 大喜屋集團係全香港遍佈分店嘅知名品牌,不論中外遊客定係本地香港人都廣為人知。今次嚟到殿大喜屋,真係唔會令你失望!🍣 無限任食嘅特色:- 拖羅:無窮無盡嘅任食拖羅,真係鮮美多汁,令人一試難忘。- 魚子醬:任食魚子醬,鹹香美味,每一口都係味覺嘅享受。- 日本海膽:新鮮日本海膽,入口即溶,充滿海洋嘅味道。🐟 刺身推介:- 劍魚腩刺身:鮮嫩多汁,入口即溶,每一片都係極致享受。- 章紅魚薄切:口感爽滑,味道濃郁,令人一試難忘。- 油甘魚刺身:肥美濃郁,鮮味十足,絕對唔可以錯過。🍙 創作料理:必試海膽拖羅魚子手卷,每一口都充滿驚喜!🍰 熟食區:大量自家製甜品、Movenpick同Häagen-Dazs雪糕任食,甜品控一定會瘋狂。仲有泰式涼拌象拔蚌同鳳爪等多款涼菜,味道非常獨特。🍶 飲品選擇:大量清酒、梅酒、日本酒同日本啤酒任飲,仲有冰鎮奶茶任飲,酒足飯飽,真係無得頂!🦐 自助海鮮:飛魚子、凍熟蝦、青口、藍青口等自助海鮮,任食到飽,每
🍣 殿大喜屋 - 旺角MOKO廣場 🍣

🍣 無限任食嘅特色:
- 拖羅:無窮無盡嘅任食拖羅,真係鮮美多汁,令人一試難忘。
- 魚子醬:任食魚子醬,鹹香美味,每一口都係味覺嘅享受。
- 日本海膽:新鮮日本海膽,入口即溶,充滿海洋嘅味道。

🐟 刺身推介:
- 劍魚腩刺身:鮮嫩多汁,入口即溶,每一片都係極致享受。
- 章紅魚薄切:口感爽滑,味道濃郁,令人一試難忘。
- 油甘魚刺身:肥美濃郁,鮮味十足,絕對唔可以錯過。

🍙 創作料理:必試海膽拖羅魚子手卷,每一口都充滿驚喜!

🦐 自助海鮮:飛魚子、凍熟蝦、青口、藍青口等自助海鮮,任食到飽,每一口都係海洋嘅味道!

🥣 特別推介:
- 烏雞花膠湯:濃郁滋補,營養豐富,讓你感受到傳統滋味。
- 烤焗榴槤:香濃惹味,真係無得頂。
- 小龍蝦:鮮嫩多汁,食到停唔低。
- 帝王蟹粥:濃郁蟹香,飽肚又滿足。

📍 餐廳地址:旺角太子道西193號帝京酒店2樓

#殿大喜屋 #MOKO廣場 #大喜屋集團 #無限任食 #拖羅 #魚子醬 #日本海膽 #刺身 #創作料理 #自家製甜品 #Movenpick #HäagenDazs #泰式涼拌象拔蚌 #鳳爪 #清酒 #日本啤酒 #自助海鮮 #烏雞花膠湯 #烤焗榴槤 #小龍蝦 #帝王蟹粥 #旺角美食 #餐廳推薦 #香港美食

剛剛過去嘅週年紀念日嚟殿大喜屋真係一個好好嘅選擇,呢間餐廳嘅食物質素同服務都非常出色,值得推薦!🍣🍷🍨✨

希望你鐘意😊🍴✨