2024-06-16 36 views
每次經過呢間鋪頭都排曬長龍,因為時間關係我每次都食唔到,可能岩岩完左食lunch時間,2:00pm經過終於無咩人排隊啦,即刻拿拿啦入去坐低叫野食啦 🙌🏻🙌🏻發現有人氣熱賣皇牌套餐,好抵食! 我今次就揀左set 3 (S3) 鮮雞湯小雲吞 12粒 + 生煎包 2隻,跟餐仲會配埋凍豆漿一杯 😍😍 $54鮮雞湯小雲吞,細細粒甘一啖一粒擺入口勁方便 🤣 而且皮薄,餡多汁,好食! 輪到重點招牌生煎包 😍😍😍 用新鮮梅頭肉整,新鮮出爐,爆汁而且勁多餡! 底部係煎到勁脆!!熱辣辣食簡直一絕!! 秘製上海炸排骨 $22即叫即炸,熱辣辣!! 一咬落去勁脆口,而且排骨本身既味道好夠,唔需要點任何醬汁黎食已經好夠味啦!!手工豆沙窩餅 $28最後食埋呢個甜品,豆沙餡料好足,甜度啱啱好,一碟仲有成8舊,好抵食! 📍大圍積信街27號地鋪

輪到重點招牌生煎包 😍😍😍

秘製上海炸排骨 $22