🤎 以我記憶中大圍好似唔多居酒屋🤔 所以如果真係想喺大圍搵間日式居酒屋食嘢傾偈🏮木子居酒屋都係好選擇😁 樓底好高空間咁都足夠。🤎 角切刺身沙律 $98角切切身都有幾款種類,有赤蝦, 三文魚, 油甘魚等,同埋全部都大大粒👍🏼 仲有魚子添!😍 做開胃菜很不錯~🤎 刺身盛合3點 $168有三文魚,油甘魚,同埋帆立貝😌 非常新鮮🤎 三色腐皮海賊 $98個名叫海賊🏴‍☠️應該係因為腐皮個底好似架海盜船🤣 每一嚿都唔同口味,我自己就最鍾意吞拿魚蓉嗰嚿🤓 腐皮甜甜地,加埋刺身都幾夾。🤎 嚟到木子居酒屋一定要試呢度嘅燒物!好好食😋🤎 阿波尾雞翼 (2隻) $58 燒雞翼~ 我最鍾意食~ 😍 燒得好香脆,又唔會太乾。🤎 鹽燒雞頸肉 $32平時比較食雞頸肉,原來都幾爽脆。🤎 荔枝豚肉卷 $38極推薦呢個!荔枝好甜🥹 加埋包住佢嘅豚肉,鹹甜相加,豬肉嘅油香加埋荔枝嘅清新,好好食呀!😋

🤎 角切刺身沙律 $98

🤎 刺身盛合3點 $168
有三文魚,油甘魚,同埋帆立貝😌 非常新鮮

🤎 三色腐皮海賊 $98

🤎 嚟到木子居酒屋一定要試呢度嘅燒物!好好食😋
🤎 阿波尾雞翼 (2隻) $58
燒雞翼~ 我最鍾意食~ 😍 燒得好香脆,又唔會太乾。
🤎 鹽燒雞頸肉 $32
平時比較食雞頸肉,原來都幾爽脆。
🤎 荔枝豚肉卷 $38