2023-09-19 27 views
鐘意食烤魚,朋友推介大圍嘅川味雞烤魚大王,就行去隆亨商場試下,之後再逛逛The Wai,唔錯☺️午市套餐$328,好抵食,就揀呢個餐。酸菜烤鱸魚烤魚即叫即烤,鱸魚新鮮的香氣立即扑鼻而來,令人垂涎欲滴。魚肉鮮嫩多汁,配上酸菜的酸甜滋味,為整道菜增添了一絲清新的風味。酸菜的酸度和魚肉的鮮甜完美融合,讚! 肥牛散叫肥牛要$108㗎,呢個餐可選肥牛真係超抵!肥牛片色澤鮮紅,肉質細嫩,帶有微微的油花,真心正。每一片都散發出濃郁的肉香‼️ 薯仔薯仔的香氣在口中散開,每一口都伴隨著濃郁的薯味,索左個湯,絕對是烤魚的完美搭配。 米線在湯汁中煮得剛剛好,口感滑嫩。湯汁濃郁而不膩,米線和湯汁的結合,令人回味。 青島啤酒 $28冰涼的啤酒成為了我們品嚐美食的最佳伴侶。清爽的味道和微微的苦澀,與熱辣嘅川菜形成了完美的平衡,cheers‼️
午市套餐$328,好抵食,就揀呢個餐。

酸菜烤鱸魚

肥牛