2021-08-01
好耐之前去過大圍嘅屋子生活,嗰次嘅經驗係非常之好,食物好食,價錢合理,環境perfect。見開左新店,睇相好似幾靚咁就去試下,點知去到原來鋪頭唔喺好大,不過等左半個鐘就有位。商場冷氣唔大,入到去因為有大落地玻璃,所以由等位到食嘢都係好熱(唔易出汗嘅人)唔知係咪因為星期日關係,係冇lunch menu ,而佢所謂嘅set要加$25,想飲套餐提供嗰3款飲品以外嘅野要加多$20,total $45⋯⋯crazy😶叫咗個牛肉湯烏龍麵,一杯latte ,加個提拉米蘇窩夫。 冇一樣嘢有驚喜,麵極度普通卻索價$89,咖啡冇特別,甜品外觀好靚,味道唔錯,略嫌太少cream。服務態度方面,一個員工足以打破其他員工嘅努力,其實所有員工正常,冇話特別有禮貌或者服務好好,唯獨是有一位女職員感覺係好hea,好似好唔想做,唔想serve你咁,我留意到佢對每一位客人的態度都是如此。 另外我見有comment話會趕客走,我哋一行4人都食左幾耐下,都未見會趕人走,可能我哋唔係坐落地玻璃嗰到。總括來說,CP價極低,呢間野只有甜品吸引到我,會否再次光顧,不會。 我會選擇到大圍分店