2023-02-15 152 views
今日去大圍探朋友,佢帶左我去食日本野。餐廳裝修風格以日系為主,牆身貼滿不同日本懸名的火車站牌,好有日本feel。餐牌好多元化,包括刺身丼定食、豬豬豬全部都豬、雞雞雞全部都係雞、鮮鮮鮮全部都係海鮮、一品料理、特色卷物、刺身系列、壽司系列、冷盤、田園系列、海鮮系列、滋味系列、飲品就有精選特飲、酒精飲品。名古屋便當: 包括有薄燒鰻魚、日式炸嫩雞、日式圓蔥魚餅、咖哩飯、味付螺肉,認真豐富。鰻魚肥美肉厚,沒有碎骨,燒得好香;炸雞好嫩滑;咖哩飯味道甜甜地,薯仔紅蘿蔔煮得軟腍;螺肉爽口。北海角切雜錦刺身丼定食: 有各種切粒魚生鋪滿飯面,新鮮肥美,仲附送三文魚味噌湯。日本直送卷蛋: 今日係紅莓味,軟綿綿,一啖一口,甜蜜蜜。總結,出餐快、價錢經濟,下次要再嚟試下其他特色便當。

日本直送卷蛋: 今日係紅莓味,軟綿綿,一啖一口,甜蜜蜜。

總結,出餐快、價錢經濟,下次要再嚟試下其他特色便當。
Type of Meal
Dinner