2024-06-19
.#foodie #hk #hkfoodie#HTB美食推介【大圍貓貓甜品店|🍨甜品下午茶一樣高質】🐨朱古力窩夫配雪糕 $54推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️朱古力窩夫有兩大舊,兩個人share食都唔過分!上面鋪滿朱古力醬,令到朱古力味更豐富,如果揀埋朱古力雪糕就會係三重朱古力嘅感覺啦~不過小編貪心,所以揀咗曲奇味,曲奇味都好濃而且有Oreo碎,口感都好豐富~.🐨法式焦糖燉蛋 $45推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️份量比其他甜品店大份,表面焦糖滿滿,敲落去好脆!焦糖薄薄一浸潷埋燉蛋一齊食,令到甜度同口感都有提升~不過可能份量偏大嘅關係,就令到底部嘅燉蛋冇咗呢份甜味...反而就更加食到燉蛋嘅嫩滑🥚🥚——☼——☼——☼——☼——☼——糖宮甜品專門店📍地址:大圍積信街61號地舖🐨推薦度:😋😋😋😋/5 🪸環境:👾👾👾👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡💡💡💡💡🛠️分類:#HTB大圍 #HTB甜品.#大圍美食 #大圍 #甜品 #窩夫 #燉蛋 #焦糖燉蛋 #美食推介
#HTB美食推介
【大圍貓貓甜品店|🍨甜品下午茶一樣高質】