2020-03-19 278 views
大圍除左好多靚靚cafe之外仲有好多好野食例如丼飯🤤重點都係:黃💛💛💛———❤️海膽三文魚丼 $88(+20轉左另一隻海膽)一向鍾意海膽既我叫一如既往叫左個有海膽既丼飯落order個陣 店員說冇哂原本個隻海膽 要轉另一隻不過+$20我冇所謂照點 個海膽又真係幾正 完全唔會苦🤤高質👍🏻 不過份量個面就有啲少 🙊🤣(可能個海膽太好食 所以唔夠喉)❤️風流三色丼 $88個人覺得朋友仔點呢個性價比好高 有海膽、三文魚、帶子 都唔洗$100 真心抵食👍🏻———平日lunch time去唔洗等位 坐得好舒適(兩個人坐四人枱)Lunch set會有前菜同湯個人覺得cp值都幾高❤️仲有放左好多文宣💛大家要繼續大力懲罰黃店🐷———小插曲:上前菜個陣見到有隻小昆蟲係入面 小小嚇親 希望店員多加注意🙊
大圍除左好多靚靚cafe之外
仲有好多好野食
例如丼飯🤤
重點都係:黃💛💛💛
———
❤️海膽三文魚丼 $88(+20轉左另一隻海膽)
一向鍾意海膽既我叫一如既往叫左個有海膽既丼飯

❤️風流三色丼 $88
平日lunch time去
唔洗等位 坐得好舒適(兩個人坐四人枱)
Lunch set會有前菜同湯
個人覺得cp值都幾高❤️