-<<🐮🍝>>款款都出色嘅意粉店💛仲係良心小店top 1🏆 食完當日已經決定會再訪~🥰.1️⃣Sea Urchin Pasta | $208 | 8.8/10醬汁好creamy 係淡淡海膽香~一啲都唔腥 非常加分🤙🏼麵身超Q彈👶🏼每條麵都均勻掛汁主角海膽都幾鮮甜💕招牌認證.2️⃣Stewed Wagyu Tagliatelle | $248 | 9/10個慢煮和牛好有驚喜 必點‼️有膠質入口即溶 又唔肥膩~個醬就普通鹹蠔油咁 較中式麵條偏粗~依然有咬口正正子🙌🏼.3️⃣Sichuan Pepper Lobster | $248 | 8/10當日special會寫係牆上面塊板川辣特色發揮到極致👅龍蝦肉鮮甜🦞嗜辣先好揀😎.大坑位置對我嚟講少遠🤏🏻但嗰度真係好多餐廳好想試~遲啲會再去✨.📍 Dough Kitchen 大坑布朗街21B號地下.#jacstomach_銅鑼灣#jacstomach_西式

<<🐮🍝>>
款款都出色嘅意粉店💛仲係良心小店
top 1🏆 食完當日已經決定會再訪~🥰
醬汁好creamy 係淡淡海膽香~
一啲都唔腥 非常加分🤙🏼
麵身超Q彈👶🏼每條麵都均勻掛汁
主角海膽都幾鮮甜💕招牌認證
個慢煮和牛好有驚喜 必點‼️
有膠質入口即溶 又唔肥膩~
個醬就普通鹹蠔油咁 較中式
麵條偏粗~依然有咬口正正子🙌🏼
當日special會寫係牆上面塊板
川辣特色發揮到極致👅
龍蝦肉鮮甜🦞嗜辣先好揀😎
大坑位置對我嚟講少遠🤏🏻
但嗰度真係好多餐廳好想試~
遲啲會再去✨
📍 Dough Kitchen