2021-05-02
1️⃣ French Toast $68 (7/10)有三塊半塊嘅French Toast,算係幾抵食🥰 吐司啱啱好有蛋汁嘅香味又夠淋🍞 但又煎到出面少少脆脆地💕 外脆肉軟,配合楓糖漿嘅甜,做下午茶啱晒🍯 $68呢個份量同呢個質素算係cafe黎講好抵,感覺仲抵過同menu嘅pancake咁🤣2️⃣ Veggie All Day Breakfast $98 (7/10)男仔朋友揀咗個健康啲嘅全日早餐,竟然好夠飽😱 唔好睇佢係素食多蔬菜,份量一啲都唔少👍🏻 Sourdough上面有牛油果醬同hummus🥑 仲有滑蛋同大啡菇😋 加埋沙律食,男仔都會好抵食🥳 3️⃣ Caffe Mocha $45 (5/10)知道哩間嘅咖啡都出名,揀咗Mocha加mint (+$2) 😋 不過唔知係唔咪唔記得加mint,基本上冇薄荷味🙈 奶啡味伴隨有好少朱古力味嘅甜😗 整體未算好有驚喜🙈 下次叫返杯Black試真啲佢嘅豆先☕️
1️⃣ French Toast $68 (7/10)
3️⃣ Caffe Mocha $45 (5/10)