今次係第三次黎呢間肉骨皇。老闆娘嘅招呼、味道同食物賣相係唔錯的,不過今次黎到唔知做乜價錢貴咗勁多!🔸無骨海南雞飯(💰138)(7/10)佢嘅金字塔油飯係好靚嘅,好多舊無骨海南雞,雞肉係嫩滑嘅,但有啲白烚雞味,唔夠入味,醬汁係好味嘅。不過佢嘅價錢,仲貴過chatterbox🤷🏻‍♀️🔸檳城炒貴刁($128)(7/10)材料有蝦、蛋、魚片、碎蛋、芽菜。味道正常,但炒貴刁比較油膩。$128食到嘅係多幾隻蝦嘅茶餐廳貨色。今次到訪實在太失望,價錢貴得同食物質素、環境唔成正比。仲記得第一次黎食肉骨茶同咖椰吐司雪糕覺得超好味😢我諗我應該一排都唔會再黎。Overall評分: 5/10(實在太貴)

🔸無骨海南雞飯(💰138)(7/10)

🔸檳城炒貴刁($128)(7/10)

Overall評分: 5/10(實在太貴)