2023-04-22 225 views
📌大埔區內人氣窩夫甜品屋呢間位於大埔太和一直喺區內好受歡迎嘅甜品舖~基本上過咗八點就一定要排隊等 好多次我去到都根本排唔到隊 因為實在實在係太多人呀!!!今次八點入席😆唔使排隊就入到去試吓佢哋最出名嘅窩夫🧇我哋叫咗蜂蜜肉桂香蕉窩夫🤍一嚟到就聞到好香玉桂味😙再切個窩夫嘅時候 我同朋友都發現佢超級鬆軟 實實地有窩夫嘅質感得來又fluffy😋唔怪之得佢一直都係區內超級有人氣嘅甜品舖🤩大家可以試吓佢哋嘅朱古力系列窩夫 好似好吸引咁 等我下次都試吓😝💰:蜂蜜肉桂香蕉窩夫 ($54)🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑🥂 飲品:NA👩🏻‍🍳 環境:🌕🌕🌗🌑🌑💯CP值:🌕🌕🌕🌖🌑✅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕Overall: 🌕🌕🌕🌗🌑📍甜滿屋@sweet.home_tp 地址:大埔翠樂街8號富萊花園一期金棠閣地下G06-A2號舖

📌大埔區內人氣窩夫甜品

今次八點入席😆唔使排隊就入到去試吓佢哋最出名嘅窩夫🧇

我哋叫咗蜂蜜肉桂香蕉窩夫🤍
一嚟到就聞到好香玉桂味😙

💰:蜂蜜肉桂香蕉窩夫 ($54)

🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑
🥂 飲品:NA