2024-05-29
星期六放假, 同朋友去左大尾篤龍尾村對出個沙灘hea吓, 去完之後就到對面的海景三層獨立屋Cafe食Dinner, 呢間咖啡店價錢合理, 仲可以同可愛貓貓互動, 係間寵物友善餐廳,呢到有室外同室內坐位提供,環境舒服~*水牛城炸雞翼(辣) - $98水牛城炸雞翼有5隻, 每隻都炸到香口脆卜卜,內裡雞肉Juicy ,附上泰式辣汁,可以按自己需要添加, 食落辣辣地好惹味~明太子帶子意粉- $138意大利粉煮得剛剛好, 帶子的鮮嫩與明太子醬的鮮味很夾, 混合埋一齊吃, 品嚐到很豐富的海鮮風味, 每一口都帶來美味的滿足感。*焦糖香蕉窩夫加朱古力雪糕 ($68+$12)香蕉面的焦糖燒至脆脆的, 窩夫外邊即烤得酥脆, 內裡鬆軟暖暖的, 加埋cream和冰凍朱古力味雪糕一齊食, 口感和味道多層次~白桃沙冰- $58飲落有很香的白桃味, 清新感覺, 好適合夏天飲~我地食完美味的晚餐, 之後就到樓上同貓貓玩左一陣, 過左一個愉快的晚上時光, 真係好chill好relax既Cafe~
飲落有很香的白桃味, 清新感覺, 好適合夏天飲~