呢個由細食到大😍正宗韓國菜🇰🇷真係韓國人打理😋試過各種不同食物後,麻煩你跟我叫包好食唔會伏!前菜泡菜件添唔嬲次次起碼refill兩三次!-原味炸雞🍗$148-次次食完半份都覺得唔夠喉!一份炸雞🍗都有10幾20舊,薯條🍟都炸到好脆口,炸雞🍗味道調配得好好,最重要係個炸粉味道好足!黃色個蜜糖芥末醬夠曬特別,點炸雞薯條一流!海鮮煎餅🦑$55-魷魚🦑同蔥煎成既餅脆卜卜,惹味!脆口小食之選😍韓式水冷麵🍜$60-呢味菜雖然普通!麵質地彈牙,有冰底🧊,半隻烚蛋🥚、少量酸白蘿蔔片、青瓜絲🥒、泡菜!另外附上韓式辣醬以及醋可以自己調配味道!芝士鯷魚飯卷🧀$65-鯷魚係韓國人常食既小魚乾🐟甜甜地脆卜卜,紫菜包飯配料豐富:黃色瓜、鯷魚🐟、Cream cheese🧀、紅蘿蔔絲🥕、青瓜🥒以及雞蛋!一份有成1️⃣2️⃣件!大份抵食之選!韓式芝士蛋卷🍳$88-6️⃣大件大大件,入面有紅蘿蔔絲🥕、洋蔥絲🧅以及超級大量Mozzarella拉絲芝士🧀,食一件保證即可飽肚!面頭毫不吝嗇擠上番茄醬番茄醬同蛋黃醬!
原味炸雞🍗$148

海鮮煎餅🦑$55
魷魚🦑同蔥煎成既餅脆卜卜,惹味!脆口小食之選😍

韓式水冷麵🍜$60

芝士鯷魚飯卷🧀$65