最近係太和附近又開左間新既日本野🤤見佢仲係試緊就去試下正唔正啦😍餐廳裝修都幾日式🏮好掛住去日本🥲每一個定食都會跟埋沙律🥗麵豉湯 茶碗蒸同埋甜品😋午市仲要免加一 好抵食😌💕吉列豬扒定食 $88 聽講都係佢地招牌既定食😌咁緊係要試下啦🤤仲可以自己即刻磨啲芝麻落個豬扒醬汁到☺️塊吉列豬扒睇落好似好乾咁 食落都幾juicy🤤炸到鎖住啲肉汁 層炸粉都好薄😍好有驚喜🤩另外仲有堆椰菜絲比你解下油膩感😚不過如果有啲柚子汁撈埋會冇咁乾😚啲薯蓉都仲食到一粒粒薯仔粒 唔錯🥰第一次食色都幾推薦大家叫😋😋💕吉列海鮮什錦配細牛肉烏冬 $88同吉列豬扒一扒 唔會好厚粉😌食落仲熱辣辣😍吉列海鮮分別有魷魚圈🦑蠔🦪同埋蝦🦐魷魚圈都幾大舊 唔錯😋最鍾意係個吉列蠔😍好飽滿 唔會好腥 好好食啊😛反而隻蝦就麻麻地🥲可能唔夠新鮮(?)唔係好爽口 另外仲配左個細烏冬☺️啲烏冬食落都幾煙韌 唔會煮得太淋 不過啲牛肉就好韌 唔係好咬得開🥲🥲💕壽司🍣(三文魚 油甘魚 蟹子) / 加洲卷 +$20 一份凡嗌左定食都可以加20蚊要一份壽司或者加洲卷😍覺得超抵食 又可以過下口癮😋啲魚生都新鮮 份量都好足🤤油甘魚好肥美🤭老闆(?)店員(?)見我係咁影

💕吉列豬扒定食 $88

💕吉列海鮮什錦配細牛肉烏冬 $88

凡嗌左定食都可以加20蚊要一份壽司或者加洲卷😍覺得超抵食 又可以過下口癮😋啲魚生都新鮮 份量都好足🤤油甘魚好肥美🤭老闆(?)店員(?)見我係咁影相 就好好人咁送多兩件加洲卷比我影得豐富啲🤣加州卷細細粒都唔錯 有時候太大舊會食唔曬😛

整體來講其實都唔錯😌呢個價錢食到呢個質素 仲有沙律麵豉湯甜品嗰啲😍下次想試埋佢地魚生既定食🤤
  • 吉列豬扒定食