2017-01-28 358 views
訂位一到即食 任食任飲 348真係好抵食 雖然我自己住大埔 原來我從來未食過呢間野真係真心推薦  一開始粥底要左 瑤柱鮮淮山  簡單  選完就有職員落料啦再批個蒸盤係上面 遂碟食物蒸 有人服務 每碟佢地都會SET好時間,夠鐘就會響,就有職員自己埋身 夾好食物 再換過碟蒸注意; 唔好自己貪得意開呀,. 好熱架小乳鴿 幾咸 但又幾好食WO姖崧茸燉螺肉 , 好正呢個湯, 火喉十足, 覺得幾補 和牛 就咁蒸炸 睇下幾令 好過下下韓牛中蝦好大隻呀 淡淡肉牙喂 蠔真係大隻又好食 唔會好似食青口個種FEEL 飽魚同元貝,海鮮方面 LIKE 我覺得有90分以上野飲我就叫左幾渣 竹蔗水 足料 唔係好似溝左水好淡 清熱^^最後一步 食粥啦!!果然吸曬海鮮既精華, 個粥好好食, 好入味 但兩條友仔食 食唔曬 曬左大部份粥
 一開始粥底要左 瑤柱鮮淮山  簡單
小乳鴿 幾咸 但又幾好食WO
姖崧茸燉螺肉 , 好正呢個湯, 火喉十足, 覺得幾補
和牛 就咁蒸炸 睇下幾令 好過下下韓牛
中蝦好大隻呀 淡淡肉牙喂
蠔真係大隻又好食 唔會好似食青口個種FEEL
Other Info. : 大埔友推薦~抵食~
2017-01-23
$350 (Dinner)