2023-10-16 43 views
嘩!今次試左一間好特別嘅餐廳,叫做Homeland。佢嘅主題係新派意大利,真係好特別嘅組合!入去之後,感受到佢嘅氣氛真係好好,好似身處喺意大利嘅小巷一樣,好有情調。我哋試嘅第一款菜式係BBQ醬燒豬肋骨。我真係要話,呢個豬肋骨真係好吸引!一上枱,個醬汁就香氣四溢,啖啖食落去,肉質嫩滑,配上多汁嘅醬汁,真係啱晒我嘅口味!個肋骨夠香夠軟,啖落去真係好過癮!另一款菜式係墨西哥芝士餡餅。佢嘅外皮酥脆,入面嘅芝士餡就係夠濃郁,芝士嘅香味真係好撲鼻!食落口好滑好軟,配上啲墨西哥香料,味道更加豐富。真係一款令人回味嘅小食!總括而言,Homeland係一間好特別嘅餐廳。佢嘅新派意大利主題,加上食物美味,氣氛又好,真係帶比你一個全新嘅用餐體驗!如果你鍾意意大利菜同埋辛辣口味,我真係好推薦你去試下佢!

2023-10-11
$150 (Dinner)