2022-12-06 56 views
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 大埔 - Homeland ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 貼地價錢 悠閑藝術西餐🎨呢間人氣小店我一直都好想去試因為外牆或者餐廳入邊嘅裝修都好特別充滿色彩 又帶點藝術感🔹香草牛油蒜香焗田螺 $88份量都幾多 而且食落口好juicy 好入味下面仲有啲薯蓉好軟滑🔹明太子酥炸雞翼6隻 $68雞翼夠脆 明太子醬好出色仲加咗木魚紫菜 帶有日式感覺🔹香濃芝士焗西蘭花 $68西蘭花軟硬適中芝士好多 包圍住啲西蘭花仲有粒粒煙肉好香濃🔹巴馬火腿芝士薄餅 $108薄批邊做到好脆而且上面好多火箭菜 🔹蒜香辣椒炒大蜆意大利粉 $108賣相好靚 碟邊有用心設計 超多大蜆不計成本嘅制作大約有20幾隻蜆意粉份量好多🔹檸檬蛋白撻 $58🔹Tiramisu $48🔹海鹽奶蓋抹茶 $48成個感覺好soft 顏色好和諧有兩隻熊仔餅喺上面 好似浸緊牛奶浴咁 份外可愛咸咸甜甜 好鐘意🔹青檸水果梳打多多 $36◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.📍Homeland (東昌街) (大埔)大埔東昌街2號地舖►▪▫►▪▫►▪▫ 用餐提示 ►▪▫►▪▫►▪▫►晚市比較full 建議先訂座🥳

貼地價錢 悠閑藝術西餐🎨

有兩隻熊仔餅喺上面 好似浸緊牛奶浴咁
份外可愛
咸咸甜甜 好鐘意

🔹青檸水果梳打多多 $36

◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.
📍Homeland (東昌街) (大埔)
大埔東昌街2號地舖

►▪▫►▪▫►▪▫ 用餐提示 ►▪▫►▪▫►▪▫►