2023-09-04
地址- 大埔超級城c區地下店舖名稱— 天丼環境/設施- 全新開張,位置寬敞特色-天婦羅人均價格-$80-100評分-7/10難得大埔開咗一間天婦羅,所以決定今晚去試一試,大約7:30入座,唔需要等位,好快安排座位,店員非常有禮貌,有提示用QR code落單,但店員說QR code好慢,建議我哋人手幫我們落,服務態度非常之好,食物方面種類非常之多,當然有炸蝦天婦羅,炸紫菜,等等嘅天婦羅名物,嘢飲方便有啤酒,汽水,不過我們選擇咗飲茶,所以冇另外選擇飲品,烏冬和飯和蕎麥麵都可以嗌一份或者半份,依方面幾細心照顧不同適合的需要!我哋一行三個人,嗌咗兩個餐,另外加咗半份白湯烏冬,天婦羅製作大概要15分鐘左右不過繁忙時間可能要在耐少少,慶幸今日人流不多,所以我哋好快有得食,雜物方面粉漿都唔算太好,味道OK可以,所以可以下次在一試!#foodphotography #美食指南 #日本美食 #美食之旅 #foodiehk #Food #天婦羅 🍤
店舖名稱— 天丼
環境/設施- 全新開張,位置寬敞
特色-天婦羅
人均價格-$80-100