2019-10-14 46 views
The Right Place 呢間酒吧餐廳係尖沙咀有一間,其實大埔都有一間,同埋佢係彌敦佐岸旗下嘅餐廳。佢地嘅cocktail,仲好特別😍。嘢食又幾好味🤪🤪。係大埔人既其中一個好選擇,想方便d咁一定係去tst店啦. 🍸 My Cup of Tea HH/NH $94/$118睇佢嘅樣就知好呃like 啦,用嚐茶既用具去品酒😆。佢係一凍有一熱嘅,熱嘅係一個綠茶味濃,酒味比較濃烈d嘅cocktail 。岩哂鍾意飲酒嘅人士。凍嘅,就入口好多,岩哂女仔飲,帶點果味,好清。雖然係果味,完全唔會搶走酒既味道,做到一比一嘅比例👍🏼.🍴北海道輕煎帶子香辣蒜片汁扁意粉 $178..嘩😆個意粉入面係有雲耳,有紅棗?妃子?總之就係未試過嘅配搭啦。但!一啲都唔怪!係好味🤣香濃嘅蒜味小小辣。好過食白汁😛.🍴12 小時低水溫慢煮乳豬 $128彌敦佐岸嘅乳豬我食過,呢到又叫下。覺得呢到好食d😋,佢點個汁好開胃,而且肉嘅部份平均D😘.🍴避風塘軟殼蟹 $98避風塘軟殼蟹食得多,大大舊軟殼蟹😋 避風塘軟殻蟹真係第一次。香口嘢送酒一流👍🏼👍🏼

🍴北海道輕煎帶子香辣蒜片汁扁意粉 $178.

🍴12 小時低水溫慢煮乳豬 $128

彌敦佐岸嘅乳豬我食過,呢到又叫下
。覺得呢到好食d😋,佢點個汁好開胃,而且肉嘅部份平均D😘

🍴避風塘軟殼蟹 $98