2018-06-12 71 views
今日西餐癮起,見到網上評論話呢間餐廳CP值高,所以就捉埋朋友陪我一齊黎呢度食晚餐。味道都唔錯,食物款式都幾多。自家製紅菜頭醃製三文魚三文魚表面有切粒既紅菜頭作點綴,口感緊緻,魚香突出。因為經醃製過,味道偏咸一點。煎蟹餅配刁草芥茉醬蟹餅表面香脆,裡面有一絲絲既蟹肉。口感外脆內軟,蟹肉都幾鮮味。個醬汁係必點,令味道層次更豐富。慢煮牛臉頰配薯蓉牛肉經廚房低温慢煮,肉質軟稔,牛肉味濃郁。海膽意粉,岩曬鐘意食海膽既我🤤海膽鮮甜唔腥,但撈匀左之後海膽味偏淡~我建議就咁食海膽,唔洗撈匀,味道更好。呢度仲有二人份量既炭燒美國牛扒,仲會配埋沙律同薯條。可惜我朋友唔食牛,今次同牛扒無緣,唯有下次再試!紫薯奶昔,都幾大杯,奶味重。酸酸甜甜既汽水,十分推介😝

自家製紅菜頭醃製三文魚

煎蟹餅配刁草芥茉醬

慢煮牛臉頰配薯蓉
牛肉經廚房低温慢煮,肉質軟稔,牛肉味濃郁。

海膽意粉,岩曬鐘意食海膽既我🤤
海膽鮮甜唔腥,但撈匀左之後海膽味偏淡~
我建議就咁食海膽,唔洗撈匀,味道更好。

紫薯奶昔,都幾大杯,奶味重。

酸酸甜甜既汽水,十分推介😝