2016-11-09
今晚嚟到大埔,揾車位揾左下先泊到。係附近行下,見到有飲野同食嘢兩間店,個名好得意就吸引左我地入去啦。店入面燈光暗暗地,椅係公園design有點文青風haha又有cushion,幾舒服。我地叫左4樣野。醉雞份量多,放係樽到好特別,同好似咁樣更入味,雞都滑嫁。咖哩羊架之蕃茄咖哩,依到咖哩有好多種 原味 芝士 蕃茄 蒜蓉。蕃茄咖哩好似甜又辣既咖哩,羊架3件都吸哂咖哩汁,好食唔蘇多肉,配珍珠米。鵝肝醬菌菇好大碟55蚊,因為鵝肝醬重味,所以言西無哂味,可以哄小朋友食,好食好夠熱,茹多種類。同至尊拼盤,有芝麻汁沙津菜,新鮮!咖哩角內有薯菜蓉 林花生咁,少辣,正宗!薯角都幾脆好粗,黑椒蜜汁雞翼好好食,好脆個雞皮甜甜地,油酥餅點咖哩汁一流,68蚊好抵!鮮奶朱古力淡淡地奶味,清下重咖哩味,滿足。咖哩皇話依度咖哩好食haha下次再食