2020-12-28 40 views
今日嚟到大埔呢度其實都近太和火車站嘅坐低 輕鬆下嘢食下啲燒 物地方唔錯乾淨企理我邊有大量嘅食邊位可以一路同朋友飲酒食煙吹水呀啲原有禮地方乾淨波住啲卡拉ok歌真好正呀有感覺呀 嘢飲我嗌咗一個apple cider 嘢食我嗌咗蒜香燒茄子 超正呀 一條長嘅成條上 嗌咗燒學生蠔啦因為唔係太敢食生嘢仲有安格斯 真係好正呀啖啖肉厚唔啱曬愛食肉嘅我另外呢招牌我真係好欣賞佢個厚切牛脷因為真係好大件好juicy啲醬汁好甜真係好夾呀送酒一流 另外嗰日本博多雞 心都o好ok好大粒好好味唔係好多地方有雞心食嘅 最後就係個樣㗎啦好騷好好味呀羊唔係度度有得食不過呢度真係燒得ok啊總括嚟講嚟食嘢吹水唔係太貴我同朋友呢超下都真係好ok好開心