近排大埔多左好多cafe比大家chill下😍呢間cafe開左半年都冇架🤫食完覺得都好正要介紹比大家🥰環境都唔錯😌店員都好nice💕一黎到就主動介紹佢地既主打😎💕南瓜湯配麵包🍞 (Lunch跟餐)每日都會有唔同指定既湯☺️今次就係南瓜湯😍飲得出係真材實料☺️好creamy🤤又食到啲南瓜蓉 幾有口感😋好好飲😍好欣賞佢哋就算係餐湯都好用心準備🤓麵包係有烘過🍞配佢預先準備既黑醋橄欖油 好有去高級餐廳既感覺🤣💕虎蝦龍蝦汁扁意粉🦐 店員極力推薦我地食呢個意粉😚咁就緊係試下佢有冇料啦😎另外仲推薦我地食all day breakfast😌諗住下次再同大家試下🤓講返個意粉先🤪超有水準😍果然冇介紹錯!就先個賣相已經好吸引🤤大大隻虎蝦🦐都幾新鮮彈牙😋個龍蝦汁好出色 見到仲有啲洋蔥碎 睇得出佢個龍蝦汁都係用心調配過😚又唔會太咸 啲意粉好掛汁 煮得啱啱好 唔會太淋亦都唔會太硬 建議大家一定要叫黎試下❤️💔脆炸薯條配黑松露醬 🍟Side dish嗰到唔係太多款式可以選擇🥲本身想試西班牙風乾黑毛豬火腿配法國麵包同番茄莎莎 點知話冇曬風乾火腿 咁就諗住嗌炸魷魚圈配自製他他醬 又冇🥲唯有叫個薯條食下啦 有啲失望☹️啲薯條好似超

💕南瓜湯配麵包🍞 (Lunch跟餐)

💕虎蝦龍蝦汁扁意粉🦐
虎蝦龍蝦汁扁意粉

💔脆炸薯條配黑松露醬 🍟
Side dish嗰到唔係太多款式可以選擇🥲本身想試西班牙風乾黑毛豬火腿配法國麵包同番茄莎莎 點知話冇曬風乾火腿 咁就諗住嗌炸魷魚圈配自製他他醬 又冇🥲唯有叫個薯條食下啦 有啲失望☹️啲薯條好似超市急凍薯條咁 食落去又唔夠脆 偏淋😭係個黑松露醬挽救左成件事😂下次都係試其他小食
脆炸薯條配黑松露醬

💕自家製提拉米蘇 +
本身都幾鍾意食Tiramisu 就叫左黎食☺️都唔錯😌唔會太濕 酒味都唔會太重
自家製提拉米蘇

💕丸久龍膽宇治抹茶鮮奶🍵
💕熱情果四季春 勁推薦‼️‼️
Lunch如果叫特飲可以減$16😉抹茶鮮奶都唔錯😋唔會好甜 但相比之下熱情果四季春係好出色😍😍😍上面會見到玫瑰花瓣🌹飲落去都有淡淡玫瑰味🤤亦都係用新鮮既熱情果去沖😚酸酸甜甜好清新🌱
虎蝦龍蝦汁扁意粉
自家製提拉米蘇