2017-01-24 536 views
世紀豬排麵今日lunch 去到大埔墟食新街市,食豬排麵,今次就揀左世紀,肥仔老細態度好好,1點去到唔洗等位,今次就同同事叫左個豬排麵同雞翼麵兩個人share,等左大約15分鐘就有得食喇。 豬排麵 $34炸豬排好厚好入味好林,但又無有鬆肉粉既味道,因為平時好驚食到鬆肉粉果陣味,一有陣味我就無哂胃口,無飲野既情況下食完都唔會有好口渴既感覺,但就差在佢唔夠脆,個皮林左D,如果唔係就perfect。 十雞翼麵 $34炸雞翼麵同豬排一樣,好入味,但有D唔同既係炸雞翼個皮就香脆好多,入面仲有汁係入面,呢個炸雞翼相當高質,好味道。而麵本人就覺得無咩特別野好講,所以就唔講喇。整體我係覺得好食,對於女仔黎講,份量絕對足夠,但對於男仔黎講就可能要加底喇。
世紀豬排麵
炸豬排麵
豬排麵 $34
炸雞翼麵
雞翼麵 $34
而麵本人就覺得無咩特別野好講,所以就唔講喇。
2017-01-24
$34 (Lunch)
炸豬排麵
炸雞翼麵