2023-09-15 61 views
今日返工時間俾人改咗返夜晚,可以享受埋個下午茶先返工呢度嘅下午茶好抵,價錢雖然平但係都好大份。不嬲都鍾意食烏冬,所以叫咗個慢煮豬軟骨豬烏冬試下。豬軟骨煮得軟淋入味,舊舊充滿甜醬汁幾出色,估唔到佢係用稻庭烏冬加分加分另外叫咗個紅豆西多士,西多士新鮮炸起熱辣辣,上面鋪滿大量紅豆同少少煉奶,好夾,極之邪惡但係食完又好滿足😆😆朋友就叫咗特濃黑椒牛肉炒河粉,炒得夠乾身同埋好有鑊氣,估唔到嘅係牛肉片都有好多塊好似食極都有咁。鍾意食辣嘅朋友都可以叫嚟試吓佢嘅黑椒真係好足🤣另外又叫左碗皮蛋鮮魚湯豬膶牛肉米線,米線份量多不特止,連鋪喺面嘅芫荽都係海量,豬膶牛肉都係食極都有嘅感覺,究竟下午茶點解可以做到咁嘅份量🤣食完平時食咗個晚餐咁❤️
今日返工時間俾人改咗返夜晚,可以享受埋個下午茶先返工