2023-02-05 394 views
起初得悉這店名為DPD大牌檔,心想定必是主打庶民風味的餐廳。豈料來到才發現是有著Cafe般的優雅格調,但卻配上大牌檔的名字,看似違和但背後卻有著巧妙的安排,原來是集結東南亞各地大排檔的特色美食。好早去到,只能一試早餐價格在同區來說比較實惠而且CP值高,大大份似足大牌檔😂1️⃣ 特色早餐 $76楓糖鮮嫩雞扒唔算大件,不過勝在夠香口同熱!配上香脆薯餅、北海道牛乳炒蛋及牛油多士,滿足左豐富早餐既願望😋😋包埋熱朱古力鮮奶咖啡,唔駛加錢!抵!2️⃣ 全日早餐 $98個人覺得全日早餐冇特色早餐咁抵食首先係all day breakfast食洋蔥豬扒有少少違和感😛不過其他配料非常足料烤蕃茄、煎德國腸、香脆薯餅、沙律、煙肉、茄汁豆、北海道牛乳炒蛋及牛油多士…..除左洋蔥豬扒有d肥同唔match包埋野飲其實幾抵😂❇️總括黎講,特色早餐係最抵食

好早去到,只能一試早餐
價格在同區來說比較實惠
而且CP值高,
大大份似足大牌檔😂

楓糖鮮嫩雞扒特色早餐

1️⃣ 特色早餐 $76
楓糖鮮嫩雞扒唔算大件,不過勝在夠香口同熱!
配上香脆薯餅、北海道牛乳炒蛋及牛油多
士,
滿足左豐富早餐既願望😋😋
包埋熱朱古力鮮奶咖啡,唔駛加錢!
抵!

全日早餐

2️⃣ 全日早餐 $98
個人覺得全日早餐冇特色早餐咁抵食
不過其他配料非常足料
士…..
除左洋蔥豬扒有d肥同唔match
包埋野飲其實幾抵😂

❇️總括黎講,特色早餐係最抵食
Falt  white
楓糖鮮嫩雞扒特色早餐