2019-12-03 134 views
前一排媽媽話過想食半自助餐,所以我就上網搵左係太子嘅Home Sweet Home,食評都係話抵食,所以星期六就既刻同媽媽去試餐廳座位唔算多,燈光柔和,比人一種舒適嘅感覺,好Relax有一面牆放滿左一支支酒,好有特色沙律、餐湯同甜品都係自助形式,主菜有好多選擇,每樣都好吸引甜品區,每款都好小巧,可以試多幾款沙律吧,非常多配料,全部都好新鮮,而且添得好快,一見底,餐廳職員就即刻加黑松露野菌忌廉意大利飯睇落細細碟,其實個盤好深,加上之前嘅沙律同餐湯,食完個飯真係飽飽地,黑松露味放左落口之後湧出泥,一瞬間成個口腔都係,好香,加上野菌同忌廉真係絕配乾煎雞胸肉•煙三文魚南瓜薯仔沙律雞胸肉雖然係乾煎,但依然好有肉汁,食落嫩滑多汁,同沙律吧唔同,呢個主菜係用羽衣甘藍店內嘅貓店長 ,好乖好安靜咁坐係自己嘅專屬位置上望住每一枱客人兩人一共$205,餐廳當日只有一個職員,後來客人愈泥愈多,佢都比較忙,但全程態度友善,好溫文咁對待每一位客人,抵讚

餐廳座位唔算多,燈光柔和,比人一種舒適嘅感覺,好Relax

有一面牆放滿左一支支酒,好有特色

沙律、餐湯同甜品都係自助形式,主菜有好多選擇,每樣都好吸引

甜品區,每款都好小巧,可以試多幾款

黑松露野菌忌廉意大利飯

乾煎雞胸肉•煙三文魚南瓜薯仔沙律