2018-02-21
又係團購☺🤣🤣呢到嘅煎餅真係好大份😱如果唔係當正餐嘅話建議2個人share食!!佢地仲好好比我地入去影相添😆呢度既煎餅有好多唔同既食材,例如京蔥、芝麻、雞蛋、青瓜、蔥同薄脆等等😍同埋個煎餅真係好多蔥😨唔係好鍾意食蔥嘅朋友仔可以要求小蔥或者走蔥吖😚聽聞遲下旺角會有分店啊🤔#北京烤鴨煎餅 ($38)😋好味指數:(7/10)個煎餅食落都幾方便,唔會話食到好論盡😆啲烤鴨份量都幾多,差唔多食到底都有😍食落去都幾淋,又唔會太韌😎另外仲有啲脆扑扑既薄脆,外軟內脆都幾特別🤣但係可能得一個餸,就會比較dry🤔.#叉燒鴨雙拼煎餅 ($45)😋好味指數:(7.5/10)呢款煎餅同烤鴨煎餅嘅分別只係其中一份多咗叉燒😚叉燒既份量都唔少架,食落同烤鴨一樣好淋😍因為有2個餸,所以食落去都唔會咁dry🤔而且食落去都比得1個餸既烤鴨煎餅更加飽😆.#雙蛋芝士吉列豬扒煎餅 ($35)😋好味指數:(7/10)呢個煎餅有芝士、雞蛋、吉列豬扒同薄脆😆塊豬扒都幾大塊咖,仲脆卜卜添😚加埋芝士真係幾正🧀食少少芝士味又唔會太漏😆.⭐溫馨小提示📌煎餅有用蛋去整,所以對蛋有敏感既朋友要注意喇😘📌鋪頭出面有一張枱,可以比2個人企係度食🤔如果張
佢地仲好好比我地入去影相添😆
聽聞遲下旺角會有分店啊🤔
#北京烤鴨煎餅 ($38)
😋好味指數:(7/10)
#叉燒鴨雙拼煎餅 ($45)
😋好味指數:(7.5/10)
#雙蛋芝士吉列豬扒煎餅 ($35)
😋好味指數:(7/10)
呢個煎餅有芝士、雞蛋、吉列豬扒同薄脆😆
⭐溫馨小提示
📌煎餅有用蛋去整,所以對蛋有敏感既朋友要注意喇😘
📌鋪頭出面有一張枱,可以比2個人企係度食🤔如果張枱有人用緊,就要諗下去邊食好🤣