2016-07-16 1287 views
聽到朋友極力推介呢間既omakase襯考完試,黎試下!廚師發辦,將當日最新鮮既食村整比我地食😋😋好期待好期待一坐低先有一份精緻嘅前菜 日本番茄味道甜美多汁金粟加茄子嘅配搭都係第一次試味道不錯 仲有芝麻糕好開胃!跟住就輪到剌身拼盤 排得好靚,要先用眼睛去欣賞下有油甘魚,池魚,帶子鮮蝦,拖羅同海鰻 全部都好肥美新鮮,好鮮甜。生菜包壽司第一次食!原來生菜包都可以好好食入面有三文魚簡單而美味😋簡單既稻庭烏冬,都可以好美味近日愛上秋葵以天富羅做法炮製,好特別!平日唔食北寄貝既我都大口大口地吃咸味唔會太搶 配合得好好黎到最正嘅鹽板厚切牛柳粒 最特別嘅係d牛柳粒係擺左係塊鹽板上面燒 令到啲牛柳粒加入左天然嘅海鹽味 非常好食最後當然吾少得甜品 有多汁嘅日本蜜瓜 同平時係香港食到嘅蜜瓜好吾同 又甜 食完又想由頭食多次 好滿足 仲有一杯紅豆奶凍 好好味 連我平時吾食紅豆嘅都想再食多杯!!!!呢餐真係大大大大滿足!誠意推介!坐bar枱最正可以望住師傅係你面前製作美食記住book位😌
聽到朋友極力推介呢間既omakase
襯考完試,黎試下!
廚師發辦,將當日最新鮮既食村整比我地食😋😋好期待好期待

一坐低先有一份精緻嘅前菜
日本番茄味道甜美多汁
金粟加茄子嘅配搭都係第一次試
味道不錯 仲有芝麻糕好開胃!

跟住就輪到剌身拼盤
排得好靚,要先用眼睛去欣賞下
有油甘魚,池魚,帶子鮮蝦,拖羅同海鰻
全部都好肥美新鮮,好鮮甜。

生菜包壽司第一次食!
原來生菜包都可以好好食
入面有三文魚
簡單而美味😋

簡單既稻庭烏冬,都可以好美味
近日愛上秋葵
以天富羅做法炮製,好特別!
平日唔食北寄貝既我都大口大口地吃
咸味唔會太搶 配合得好好

黎到最正嘅鹽板厚切牛柳粒

最後當然吾少得甜品 有多汁嘅日本蜜瓜

呢餐真係大大大大滿足!
誠意推介!
坐bar枱最正