2020-06-27 913 views
我一向都鍾意幫襯小店,途經海光街,卑佢門口個木製menu吸引住,停低左望左望就入左去牆上既掛寫著: “咖啡同食物能夠拉近人與人之間既距離”,呢度地方非常有限,位只得幾個,大家坐得好密,真係唔洗咖啡同食物,都能夠自然拉近大家距離🤭Flat White平時既Large都係大概250ml, 呢杯黎到大到呆左,成杯汽水咁大杯😂揀了nutty口味,飲第一啖個奶比較凍,但再飲多啖連埋個熱咖啡,溫度就平衡返,個層次係第一啖覺得好差,但到之後越飲越能飲出味道柚子芝士蛋糕清新既柚子配以芝士蛋糕,感覺一d都唔膩,非常搭配店舖雖小,但當日客人不多,感覺都幾悠閒,一啖cake一啖啡,再放個空,咁就過左個下晝

Flat White

柚子芝士蛋糕
清新既柚子配以芝士蛋糕,感覺一d都唔膩,非常搭配
Flat  White

Flat  White