2020-11-30 130 views
元朗。手調飲品位於元朗一間有名氣既手調飲品店(聽朋友講試過要等一小時😵)今日就黎飲啦!同樣係周末,希望唔洗等好耐💛 本來今天睇鬼滅電影🎬但因事睇唔到😭 剛好見到此店有手畫鬼滅杯🥰 解一解我的慘慘心情! 但係好可惜😩周末多人,唔能夠隻隻都畫鬼滅。.🤣 我今次只等左15分鐘喳! 火龍果鮮奶🥛都唔錯!火龍果好新鮮,完全飲唔出人造甜果種味道,一定係用鮮果☺️ 我都係第一次飲火果龍同鮮奶既配搭,感覺又唔算好好味,聽講芝士奶蓋系列好好飲😍下次啦!.. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . .餐廳:AELLO 元朗民合徑8號幸福樓2期地下18號舖. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . . ♡. . .
元朗。手調飲品

餐廳:AELLO