2020-11-12 1163 views
呢間舖細細哋,係正在喺商場入面,就腳又容易搵,有電視睇,唔怕悶。餐廳有透明隔板,做足防疫,衛生唔錯,侍應抹枱亦會抹膠板,都好頻密,感覺良好。店舖食品選擇繁多餸菜可以自己配搭, 可以食薯粉、米線、上海麵底,有辣有唔辣,任君選擇,餸菜都好多款選擇,唔想諗嘅亦都有已配好的餸嘅配搭。叫咗一碗豬頸肉通菜麻酸中辣上海麵 ,一見到碗麵就覺得好大碗,上海麵原係粗麵,份量十足,到最後我都食唔曬,實在太飽,$39蚊一碗咁大碗嘅麵真係好抵食。豬頸肉好入味,通菜剛剛好,唔會太老又唔會太生,配菜好味,酸菜唔會只得個酸字,帶有甜味,酸酸甜甜好開胃。肉碎辣度剛剛好,又入味,成個配搭好滿意,值得一試。

豬頸肉通菜酸麻中辣上海麵

2020-11-10
$39 (Dinner)
豬頸肉通菜酸麻中辣上海麵