2023-06-01
趁放假想喺屋企懶,大熱天時想食啲輕食,諗起之前食過一次大大粒餃子既外賣店-餃里😋煎餃同湯餃都幾多口味揀喎!有比較特色嘅和風野菜咖哩鮮肉煎餃、芝士粟米鮮肉煎餃、泡菜鮮肉煎餃、紫菜鮮肉煎餃,仲有呢期最hit嘅香荽鮮肉煎餃😂🧀芝士粟米鮮肉煎餃芝士味好香濃,咬落去會見到啲芝士同肉餡包得好均勻,比出面買嘅芝士味鮮肉餃明顯出色好多👍🏻🥟和風椰菜咖哩鮮肉煎餃真係多菜多益🥬大量椰菜混合豬肉,配合咖哩既調味,食落唔會好dry,不過多咗一份健康嘅感覺💚🍜餃里撈麵份量好足,用咗特別醬汁調製,充滿香氣,配埋餃子食真係一流。順帶一提,如果點湯餃可以免費揀佢哋嘅無添加自家製湯做湯底,包括有養顏無花果栗子腰果素湯、住家蕃茄薯仔肉碎湯,上次飲過覺得好正,好有家既感覺,冇味精飲多啲都唔洗驚🤭另外佢煎餃或者湯餃都可以揀雙拼、三拼、四拼,自由度非常高,而且每隻餃子真係好大隻😱每隻都好足料!肉餡亦唔會非常多肥豬肉,都幾良心製作,所以想食餃子就會諗到呢間,食到飽食到滿足完全冇問題。👅味道💛💛💛💛💛👨💼服務💛💛💛💛💛💦衛生💛💛💛💛💛💯抵食💛💛💛💛💛
🧀芝士粟米鮮肉煎餃
🥟和風椰菜咖哩鮮肉煎餃
🍜餃里撈麵
份量好足,用咗特別醬汁調製,充滿香氣,配埋餃子食真係一流。
👅味道💛💛💛💛💛
👨💼服務💛💛💛💛💛