2019-03-25 101 views
星期五黎到香港大學搵舊同事食野,佢係地瞻,帶我黎左呢度食澳洲菜。呢度意粉同西瓜甜品都好出名,因為朋友食量大,我地叫左2個意粉加一個pizza share食呢間香港大學b2出口直達,餐廳有幾張2人枱 吧枱同一大張枱。好多學生係度傾計,都有唔少情侶黎食。黑松露雜繪手捲粉*$118呢個手捲粉幾彈牙,又易夾,入面依附住d黑松露醬,好惹味。餐廳用料上乘,紅洋蔥,鮮忌廉,雜菌全部靚野。塔香檸檬鮮蝦蜆肉意大利*$138呢款係用常食既意大利粉,冇手捲麵咁有驚喜。 而用了九層叠加檸檬汁煮意粉,十分香口! 意大利海鮮pizza見到隔離枱個pizza好正咁,我地都叫左一份。好多千島醬,pizza拉絲一流,啖啖海鮮材料。 店鋪不大,想食就先book枱會d

黑松露雜繪手捲粉*$118

塔香檸檬鮮蝦蜆肉意大利*$138

意大利海鮮pizza

店鋪不大,想食就先book枱會d