Hiring
$21,000
Monthly (Negotiable)
$21,000+
Monthly (Negotiable)
2024-10-12 877 views
今天十月一日國慶假期,本來試下新野,所以就上網搜尋,其實睇得openrice 就知道中伏的機會係3.5粒昀嫁啦。但今時今日由亂及治,由治及興嘅香港,你真心想搵到間好d的餐廳真係不容易。千辛萬苦,終於抵達呢個泊車地獄,成條街都係車,真心十萬個不方便。入到餐廳,每個員工都服務正常,正正常常。今日香港係咁嫁啦,唔通想對你笑咩,所以一切正常。到食物方面,店員會幫你燒埋,方便一眾食客,又能保障食物質素。個豬扒好好食,黎到必叫。但個蛋就一言難盡,似我細個蒸到過曬龍的手蛋,聽d阿伯話齋,鞋太過阿婆個囉柚。‼️註明‼️但店鋪規矩,只要寫食評,個鞋蛋就可以免費,睇錢分上,所以寫了以上食評,請大家見諒。

‼️註明‼️

2024-10-01
$800 (Dinner)