(Non-member)
2009-09-21 182 views
星期六到了,去到bakery取cake. 當然個美人鱼cake靚到暈啦! 但我要將個cake由粉嶺帶到西貢, 車程都40 mins, 加上落船後又冇得雪住個cake,真擔心個cake會溶. 好彩之前同師傅研究過. 我亦帶了ice pack. 師傅好好人親自幫我用ice pack圍住個盒包得好好. 真係超級好的服務態度, 到8時半我地切cake, 個cake重好靚, 冇溶到. 真係要再多謝師傅.今次是芒果cake, 比上次的更好味. 圍邊有好新鮮士多啤梨,蜜瓜,哈蜜瓜,芒果同波蘿,真係好好味. 個個都讚同問我邊間bakery買. 睇怕第日要成個月前訂先有期了. 最後再一次多謝師傅,個cake又大又靚又好食,間值係物超超超超超所值.各位觀眾睇相啦!
各位觀眾睇相啦!
2009-09-19
Celebration