2016-10-06 263 views
昨天晚上, 收工後雖然拖著已經累垮了的身體,但慶幸的是終於可以和很久沒聚的大忙人L小姐到這間餐廳共晉晚餐,真的非常感恩! 喺平日的晚上,人客唔算太多,只係等左一陣就有位了,估唔到座位幾寬敞闊落,坐得舒適食嘢都滋味D。選擇相當豐富青口、鮮蝦新鮮大隻首先攞左一D青口黎燒,由於我對於生熟程度的控制非常不理性的關係,大慨8成熟多些我就夾起放進口了,口感當然非常好啦,因為是我嚴密監控的嘛,哈哈!但是正因為這樣,才證實到食材是相當新鮮的,一入口就知了海蝦,也是真的非常有咬感,鮮味十足,食完一隻又一隻,食食下都唔知食左幾多隻來韓燒,當然也要試試我最愛吃的肥牛金茹啦!一咬下去,味道果然也不負所望,絕對是值得一試的!之後也試左牛仔骨,肥牛,牛味濃郁,必食仲有各樣前菜,芽菜、青瓜、沙律,雞腎更是我的最愛,冇雪味仲好爽脆仲有好多生果、糕點、甜品,最緊要飲多幾罐韓國汽水啦......很快,便到了晚餐的尾聲,結束了這頓美味的韓式放題,我和L小姐開心還開心,也是要回歸現實生活。希望,很快又到下次和L小姐再來韓燒啦! ^_^
選擇相當豐富
青口、鮮蝦新鮮大隻

,絕對是值得一試的!
之後也試左牛仔骨,肥牛,牛味濃郁,必食

2016-10-03
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner