2024-02-28 648 views
今次朋友話想食呢間海南雞飯,去到先發現原來自己食過🤣仲記得幾年前第一次嚟嘅時候,係唔使排隊嘅~我嘅印象係普普通通🙈見咁多人食,即管俾多次機會,睇吓有冇好食左~都唔賣關子!我覺得係有好食咗嘅😆佢嘅性價比算高,主食、包湯、包嘢飲,先$50-$60,都OK好食,值得去試吓!我嗰陣時其實都唔係排咗好耐,星期日晏晝10分鐘左右就入得~✨ 海南雞飯 $ 54 👍🏻👍🏻👍🏻我個人其實冇特別鍾意食雞同飯…所以我都講唔到啲咩🙈不過呢個雞係幾滑,幾香嘅~至少唔係嗰啲鞋烚烚白切雞,比較嫩身!🤤朋友話好食~✨ 喇沙豬頸肉摻摻麵 $66 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻摻摻麵正!!😍最鍾意食兩種唔同嘅麵mix埋一齊!好有口感!喇沙湯底有層次,豬頸肉香口,燒得剛剛好!🥰✨ 鮮油咖央多士斑斕味 $22 👍🏻👍🏻👍🏻外層酥脆,加埋中間嘅鮮牛油,食落佢好香!😋✨ 薏米水 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻誠意推薦!鍾意薏米水嘅人絕對可以點!未試過都可以trytry,好足料比超多薏米☺️✨ 馬來拉茶 👍🏻👍🏻👍🏻好滑!正宗!不過我都係鍾意薏米水多啲🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)

✨ 海南雞飯 $ 54 👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 喇沙豬頸肉摻摻麵 $66 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 鮮油咖央多士斑斕味 $22 👍🏻👍🏻👍🏻

外層酥脆,加埋中間嘅鮮牛油,食落佢好香!😋

✨ 薏米水 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 馬來拉茶 👍🏻👍🏻👍🏻
好滑!正宗!不過我都係鍾意薏米水多啲🤣

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)