Hiring
$17,200+
Monthly
$17,200+
Monthly
Auntie Anne’s 📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地下G38號舖真係超級無敵多人喺度排隊😵‍💫 成條樓梯都排滿晒人,好瘋狂😂 等咗大半個鐘先至買到!為咗可以即刻試食,去咗Starbucks度買咗杯咖啡租咗佢10分鐘拍片🤣⭐️Almond Crunch Pretzel 🥨 $28杏仁蝴蝶餅嘅表面有少少沙糖同埋杏仁碎,食落脆卜卜,個調味幾好。每個都係現場人手製造,隔住玻璃可以睇到工作人員整嘢食,幾治癒😂 口感係有少少煙韌,不過未去到bagel或者麻糬嗰啲咁誇張。⭐️Pepperoni Nuggets $36佢一盒有七舊,係一啖食得落嘅size,除返開其實都唔係好貴可以接受。每一舊都有一片辣肉腸喺上面,同埋佢裏便係夾咗芝士,所以食落個鹹香味都幾出。✨不過可能因為真係太多人排隊,工作人員太忙嘅關係,我覺得品質控制方面可以有待改進,油膱味好重,成嚿nuggets都好似浸過油咁😵‍💫要等咁耐嘅話,我期望佢再好食啲🙈#fookdie尖沙咀 #fookdie試伏 #auntieannes#蝴蝶餅 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #尖沙咀餐廳
Auntie Anne’s
📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地下G38號舖

⭐️Almond Crunch Pretzel 🥨 $28

⭐️Pepperoni Nuggets $36

要等咁耐嘅話,我期望佢再好食啲🙈