2019-03-20
1️⃣刺身壽司飯 ($280) sashimi on rice 呢個壽司飯好抵食!質素都好有保證,日本師傅係我地面前切,刀法純熟,好快就有得食😝😝最正就梗係中間嗰塊拖羅,脂肪飽滿,肉質肥美,好新鮮,有入口即溶嘅感覺🥰🥰🥰然後,海膽都好鮮味;三文魚籽、蝦就鮮甜😝最特別嘅就係魷魚,口感獨特,爽韌清甜😚😚仲有呑拿魚、甜甜嘅厚切玉子同埋叫不出名嘅魚生,我想講每一塊魚生都有水準😋食完個丼好滿足😆2️⃣蟹子沙律🥗($88)crab roe salad粒粒蟹子係個咀裏面爆開,好得意!🥰食得出佢真係好新鮮,帶絲絲甜味,口感好清脆!😍配埋青瓜,同埋沙律醬,令人食到唔停口😋😋3️⃣鹽燒雞翼 ($58) salt grilled chicken wings 佢嘅雞翼開左邊,燒得好香好均勻,金黃金黃好吸引!雖然話係鹽燒,但係就一定唔係死鹹😄其他照片:
食完個丼好滿足😆
2️⃣蟹子沙律🥗($88)crab roe salad