2023-12-21 18 views
同男朋友去約會😗我們揀咗間裝修精緻嘅台灣料理餐廳,估唔到嗰度嘅食物令到我愛不釋手❣️率先上桌係海鮮炒王子麵蛋餅🥞男友對佢大讚不已👍🏻海鮮炒王子麵蛋餅😍,係一款美味到爆炸嘅美食🔥!佢將海鮮🦐與炒王子麵🍜,加上蛋餅🍳一齊炮製,創造出獨特而誘人嘅風味。首先,海鮮新鮮爽口👅,配上炒得咁好嘅王子麵,真的好滿足😋!再講下海鮮,爽滑鮮甜,啲蝦🦐同魚片🐟等等都保持得好好,食落口真係好滋味👌!接下來就係蛋餅,煮得透薄香脆🥰,與海鮮同炒麵完美結合,令人回味無窮🎉。玩味嘅醬汁更將餸菜提升到另一個層次,讓人食指大動😆。無論係朝早🌞、午餐🥙定係晚餐🍽,海鮮炒王子麵蛋餅都係你嘅最佳選擇!呢道菜加幾分量又足,質素又高,真係值得讚賞 👏!如果你想食啲新口味嘅,我好建議你試下呢款菜式啦!😉而鹹蛋黃芋泥球非常抵食。每粒芋泥球外皮炸得金黃酥脆,內裡的芋泥鬆軟香甜,配上鹹蛋黃的濃郁風味🉐差啲俾外表平平無奇嘅酸辣雲耳蓮藕呃到~雲耳和蓮藕的組合有獨特的口感,一個爽一個軟,酸辣的調味讓胃口大開😚麻醬涼拌秋葵係我最愛嘅,秋葵鮮嫩同麻醬香濃的結合,清爽開胃,好鍾意秋葵嘅黏合感🤩我仲叫咗一杯綠豆沙牛乳,綠豆沙的綿密口感與牛乳的香濃結合,帶

我仲叫咗一杯綠豆沙牛乳,綠豆沙的綿密口感與牛乳的香濃結合,帶來了濃郁的甜味,飲落去好舒服🫦