🔹海鮮拼盤 $288/4款龍蝦(半隻)、鮑魚(4隻)、日本帶子(4隻)、翡翠螺(6隻) 口味揀咗乾蔥大蒜忌廉勁豐富!首先要講嘅係呢個醬真係無得輸 配海鮮真係好出色 應該配意粉都幾正海鮮可以自選配搭 3-7款 每款都係大大隻又新鮮 真係好滿足🥰 必試鮑魚 當然唔少得龍蝦 下次應該會試鮮蝦同鑽石蜆🤤🔹澳洲頂級肉眼扒(10oz) $238配2個side dishes 薯條、芝士瘋薯 +$25好厚身牛味都幾濃 10oz已經好大份好夠食薯條係用粗薯條 芝士瘋薯嘅話就係用返幼薯條 個芝士醬真係超級好味 值得加🧀🔹柚子汁脆炸雞翼 $88/8pcs所有柚子味嘅嘢我都係無抵抗力 呢個雞翼仲要啲邊位勁脆 柚子味又夠 值得一試🔹Stella Draft Beer $68之前Lunch hour會嗌咖啡飲 不過今次夜晚就唔飲啦 酒類方面除咗生啤仲有cocktail同mocktail架💬🔜佢地出咗聖誕到會呀 仲會出聖誕2人餐呀 等我plan定今年係屋企開Party定係Book定堂食先⛄️🎄📍元朗泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗
🔹海鮮拼盤 $288/4款

🔹澳洲頂級肉眼扒(10oz) $238